Loading...

Persbericht Pasar Raya Indonesia 2018

Persbericht Pasar Raya Indonesia 2018

Pasar Raya Indonesia viert de 73ste verjaardag van de onafhankelijkheidsdag van Indonesië. Dit evenement laat zien de rijkdom van Indonesische tradities en culturele erfgoed, met onder aandacht brengen van cultuur, muziek en culinaire kunst.

Dit evenement gaat vooral richten op de danskunsten en muzikale voorstellingen; street foods en traditionele gerechten bij the Food Bazaar; en handwerken en textiele, incluis batik, bij the Product Bazaar.  Niet minder dan 33 eetstals gaan culinaire traktaties aanbieden, variërend van streetfood tot specifieke gerechten uit verschillende streken van Indonesia. Meer dan 25 standen bieden allerlei producten en services aan, incluis batik, t-shirt en andere kledings, handwerken, accessoires, souvenirs, verpakt gerechten, tropische planten, sambals en chili saus, en kruiden.

PRI 2018 gaat drie dagen lang meer dan 20 voorstellingen uitstallen, incluis danskunsten van Sumatra, Java en Bali. Daarnaast, dit evenement wil allerlei genres van Indonesische muziek, variërend van dangdut tot rock en pop aanvoeren. Wij gaan ook een driedaagse Poco Poco dance competitie organiseren, een populaire line dance, voor de eerste keer op de Pasar Raya Indonesia!

Met enthousiaste bezoekers van de Pasar Raya Indonesia 2017, nieuwe en verfrissend programma’s van dit jaar zijn wij van overtuigd dat PRI 2018 gaat veel meer succes behalen. Wij hopen op de komst van meer dan 20.000 bezoekers tijdens deze driedaagse festiviteiten.

 

Locatie, data en programma’s

PRI 2018 wordt gehouden in De Broodfabriek Rijswijk, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk, een bekend locatie voor congressen, evenementen en beurzen voor de Haagse regio.

 

Openingstijden:

Vrijdag 14 september 2018, 11:00 – 22:00

Zaterdag 15 september 2018, 10:00 – 22:00

Zondag 16 september 2018, 10:00 – 22:00

De toegang is gratis!
Voor meer informatie kunt u vinden op www.pasarraya.nl

or mailen naar info@pasarraya.nl

 

Wij hopen dat dit informatie nuttig is. Bewaar de data en verspreid de boodschap! Laten we met dit feest beginnen!

Sampai jumpa di Pasar Raya Indonesia 2018!

 

Main Sponsors

Sponsors and Partners


2 Comments

  • Avatar

    We’re looking forward to this very beautiful event?

  • Avatar

    Hope to see all my Indonesian friends & music friends there!
    I’m already visit the Pasar Rakyat at the Malieveld and later at The Embassy School of the Republic of Indonesia Wassenaar! I’ve had Great Time with my Indonesian family & friends !!
    See you there!

Leave a reply

11 + four =